Sisteme de Supraveghere Video

In obiectivele ce contin valori importante este util sa se dubleze sistemul de alarmare contra efractiilor cu sisteme de supraveghere video in circuit inchis(CCTV). Aceste sisteme au o eficienta deosebita in supravegherea fluxului de productie, ducand la eficientizarea activitatii. Stocarea informatiilor poate fi facuta local(sisteme analogice sau digitale de inregistrare a imaginilor) sau la distanta

Folosind echipamente performante de ultima generatie, furnizate de produc─âtori de renume din domeniu, Magnum proiecteaza si instaleaza, ca parte a solutiilor de securitate propuse, sisteme de televiziune cu circuit inchis, care ofera posibilitatea supravegherii eficiente a zonelor exterioare si interioare ale obiectivului.

Functiile sistemului :
  • Supravegherea perimetrului obiectivului
  • Supravegherea zonelor exterioare cladirilor de importanta deosebita
  • Supravegherea zonelor interioare

Calitatea imaginilor video din sistemul de televiziune cu circuit inchis este obtinuta prin utilizarea unor camere video mobile si fixe de inalt─â rezolutie (560 TVL), inregistrarea fiind realizata in format digital. Astfel, se elimina neajunsurile stocarii informatiei video pe suport clasic (banda video standard). In plus, exista facilitati de transmitere a informatiei in retele de tip LAN/WAN sau TCP/IP si de stocare digitala pe suport optic (CD sau DVD) pentru evenimente speciale.
Sistemul de televiziune cu circuit inchis trebuie integrat la nivel hardware si software cu celelalte sisteme de securitate, pentru a permite vizualizarea, inregistrarea si atentionarea automata a operatorilor, in cazul aparitiei alarmelor generate de catre acestea.

Demo 1

User : guest
Pass : guest

DEMO SISTEME SUPRAVEGHERE VIDEO CCTV ANALOGICE DIGITALE PERIMETRU ZONE INTERIOR EXTERIOR

Demo 2

User : guest
Pass : guest

DEMO SISTEME SUPRAVEGHERE VIDEO CCTV ANALOGICE DIGITALE PERIMETRU ZONE INTERIOR EXTERIOR
Telecom MSIS 2012